• Kancelarijski kontejner - KK602401

Prodaja kontejnera cena

3260,00 € + PDV

Iznajmljivanje kontejnera cena na mesečnom nivou

145,00 € + PDV

Ovaj kancelarijski kontejner dimenzija 5.98 x 2.4 x 2.6 metara je idealan za privremeni ili pokretni radni prostor. Pruža udobno i funkcionalno okruženje za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti.

Unutrašnjost kontejnera je konfigurisana kao prostrana kancelarija koja može udobno smestiti radni sto, stolicu i druge potrebne radne elemente. Kontejner je osmišljen kako bi pružio dovoljno prostora za rad i organizaciju, bez osećaja skučenosti.

Svetlost i ventilacija su adekvatno rešeni kroz prozore koji omogućavaju prirodno osvetljenje i cirkulaciju vazduha. U zavisnosti od vaših potreba, kontejner može biti opremljen klima uređajem ili grejanjem radi prilagođavanja temperaturnim uslovima.

Kontejner je izrađen od kvalitetnih materijala koji pružaju dobru izolaciju, tako da se unutrašnji prostor može održavati ugodnim i tišim. Takođe, obezbeđuje sigurnost i zaštitu važnih dokumenata i opreme.

Kancelarijski kontejner je mobilan i lako prenosiv, što omogućava njegovo postavljanje na različitim lokacijama prema potrebama. Takođe se može povezati na infrastrukturne sisteme kao što su električna mreža i internet kako bi se omogućila neophodna konektivnost za poslovne aktivnosti.

Ovaj kancelarijski kontejner pruža praktično rešenje za brz i efikasan radni prostor. Bez obzira da li se koristi na gradilištima, privremenim lokacijama ili kao privremena kancelarija, ovaj kontejner je dizajniran kako bi zadovoljio osnovne potrebe za produktivnost i udobnost tokom radnog dana.